+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Петровський Олександр Володимирович: Дніпровська обласна рада привітала мецената з Всесвітнім Днем Волонтера і вручила грамоту за його активну благодійну діяльність

Петровський Олександр Володимирович: Дніпровська обласна рада привітала мецената з Всесвітнім Днем Волонтера і вручила грамоту за його активну благодійну діяльність
44274 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпровська обласна рада привітала Петровського Олександра Володимировича з Міжнародним днем ​​Волонтера і вручила грамоту за його активну благодійну діяльність.

Петровський Олександр Володимирович - меценат і президент міжнародного благодійного фонду «Солідарність» він багато робить для жителів міста Дніпра вже не один рік. Меценат завжди готовий допомогти людям, які потребуватимуть соціального захисту та підтримки. Благодійний фонд існує з 2003 року та всі проекти Петровського Олександра Володимировича успішно втілилися в життя й тим самим зробили щасливими багато людей. Ці проекти надихають й інших на добрі, світлі справи. Дана праця є надзвичайно цінною і грає велику роль в житті кожної людини, адже дана праця здатна згуртувати абсолютно різних людей. Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» надає допомогу у найрізноманітніших сферах - це і допомога дітям, і людям з обмеженими можливостями, і навіть інформування про будь-які важливі заходи, події в яких беруть активну участь.

Дніпровська обласна рада вітає Міжнародний фонд «Солідарність» президентом якого є Олександр Володимирович Петровський з Міжнародним днем ​​Волонтера. Також обласний суд міста Дніпро висловлює величезну вдячність засновнику фонду і його колективу які багато роблять для міста Дніпра та України в цілому.

Гліб Пригунов вручив грамоту і висловив величезну подяку Петровському Олександру Володимировичу за активну громадянську позицію, патріотизм і величезний внесок в розвиток нашої країни.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео