+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Петровський Олександр Володимирович: Подарував новий спеціально обладнаний мікроавтобус «Дніпровському Геріатричному Пансіонату»

Петровський Олександр Володимирович: Подарував новий спеціально обладнаний мікроавтобус «Дніпровському  Геріатричному Пансіонату»
240970 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Дніпровському геріатричному пансіонату обласної ради» подарували новий мікроавтобус. Цей подарунок був зроблений закладу Міжнародним  благодійним фондом «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського спільно зі своєю сім'єю і друзями: меценатом Сергієм Олександровичем Олійником з сім'єю, благодійниками та бізнесменами Віталієм Абраменко та Сергієм Кочетковим з сім'єю.

Олександр Володимирович Петровський постійно надає допомогу цьому пансіонату. У центрі нещодавно закінчили проводити роботи по будівництву і реконструкції приміщень.

В автомобілі, який був подарований пансіонату передбачено все для комфортного пересування підопічних цього закладу. Для жителів пансіону дуже важливо зручність пересування. Мікроавтобус розрахований для перевезення до 9 пасажирів, в тому числі в ньому все передбачено і для людей з обмеженими можливостями. Автомобіль також при необхідності можна використовувати й для випадків, коли потрібна медична допомога. У салоні передбачені платформи й безліч пристосувань які дадуть можливість комфортно користуватися транспортом людям з інвалідністю та людям похилого віку. А кондиціонер і зручні пасажирські місця зроблять поїздку на даному транспортному засобі приємною і комфортною.

Дуже важливо не бути байдужими та допомагати людям, які опинилися у важкій ситуації. Даний подарунок приніс усім жителям радість, а також зробив їх щасливими. Після урочистого вручення ключів від автомобіля керівництво пансіонату виразили величезну вдячність президенту благодійного фонду «Солідарність» Олександру Володимировичу Петровському за те, що вже не один рік поспіль він допомагає закладу.

В майбутньому Петровський Олександр Володимирович буде і далі допомагати Дніпровському геріатричному пансіонату.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський
Автор: redactor.odessa

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео