+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Петровський Олександр Володимирович: Урочисте відкриття нового храму на території Дніпровського будинку-інтернату для дітей з інвалідністю

Петровський Олександр Володимирович: Урочисте відкриття нового храму на території Дніпровського будинку-інтернату для дітей з інвалідністю
259761 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» разом з меценатом єпархії Сергієм Олександровичем Олійником зробили чудовий подарунок Дніпровському будинку-інтернату для дітей з інвалідністю збудувавши на території «Храм Святителя і Чудотворця Миколая». Вони вже багато років підтримують і допомагають цьому закладу і дітям особисто. Надихнувшись прикладом Олександра Володимировича Петровського, його друзі також активно займаються благодійністю.

З цієї нагоди було проведено урочисте відкриття. На цю подію були запрошені численні представники духовенства Дніпровської єпархії Православної Церкви України на чолі з єпископом Дніпровським і Криворізьким Симеоном. Всі разом вони освятили нову будівлю, помолилися і благословили дітей і побажали всім присутнім многая літа.

Директор закладу Вікторія Євгеніївна Бабанська дуже вдячна президенту Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександру Володимировичу Петровському і всім тим, хто допомагав втілити цю ідею в життя.

У Храмі будуть проходити богослужіння і хрещення, які  необхідні і дітям, і дорослим. Також всі бажаючі зможуть приходити помолитися в храм і попросити у Господа допомоги.

Цей храм стане духовною підтримкою як для дітей, так і для вихователів, викладачів і прихожан цього обласного центру. Тут передбачено все для того що б дітям було зручно пересуватися храмом.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський,Томос,Днепр

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео