+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Петровський Олександр Володимирович: Нагородження воїнів АТО до Дня українських добровольців, захід проходив в Музеї АТО в місті Дніпро

Петровський Олександр Володимирович: Нагородження воїнів АТО до Дня українських добровольців, захід проходив в Музеї АТО в місті Дніпро
35539 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Дніпро пройшов захід, який присвячений Дню українських добровольців. В цей день в Україні вшановують мужність і відважність чоловіків які добровільно в перші дні війни вирішили захищати нашу Батьківщину. Захід проходив в Музеї АТО в місті Дніпро. На даній події були присутні - люди, які брали участь в революції гідності, добровольці першої хвилі мобілізації, волонтери, військовослужбовці ЗСУ, співробітники СБУ, СЕБ, Національної поліції, а також захід відвідали сім'ї героїв.

Серед почесних гостей на святковому заході були присутні президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Петровський Олександр Володимирович, який бере участь у багатьох заходах і цей не став винятком, також на заході почесним гостем був і Преосвященний Владика Симеон - Єпископ Дніпровської та Криворізької Православної Церкви України, а також віце-президент Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Юріївна Іванілова.

Всі разом вони привітали всіх зі святом і виразили величезну вдячність добровольцям за їх сміливість і за те, що захищають нашу країну, а також велика подяка волонтерам, які допомагають нашим захисникам.

Після чого була проведена молитва за Україну та загиблих воїнів. Молитву провели: Владика Симеон разом з настоятелем центрального єпархіального храму «Несподівана Радість» ієромонахом Iсаакіем.

Іванілова Яна Юріївна і доброволець Боршевич Олег Сергійович звернулися до всіх присутніх зі своєю промовою.

Також на заході провели церемонію нагородження добровольців і волонтерів.

Організатори заходу подякували президенту Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Петровському Олександру Володимировичу та віце-президенту фонду Іваніловій Яні Юріївні за те, що надали благодійну підтримку у нагородженні учасників АТО і волонтерів. Крім того, відзначили і подякували Олександру Петровському за патріотичний дух, і величезний внесок в допомогу добровольцям і добровільним батальйонам за весь час протягом якого триває війна на Сході нашої країни.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео