+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

У прифронтовому Слов’янську викрито наркомережу, учасники якої заробили понад півмільйона гривень

У прифронтовому Слов’янську викрито наркомережу, учасники якої заробили понад півмільйона гривень
264883 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури чотирьом громадянам повідомлено про підозру у незаконному збуті психотропних речовин, вчиненому організованою групою в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 307 КК України).

 

За даними слідства, у липні 2023 року мешканець м. Слов’янська організував злочинну схему для розповсюдження у м. Слов’янську метамфетаміну та солей «PVP». До своєї наркомережі він залучив двох знайомих чоловіків та сестру одного з них. Оптові партії «товару» так званий бізнесмен отримував від постачальника з Київської області. Він особисто контролював процеси розподілу речовин на дрібні «порції». Також слідкував за суворим дотриманням спільниками заходів конспірації.
 
       
 
Збут відбувався під час особистих зустрічей його спільників з клієнтами. За 9 місяців дохід ділків від протиправної діяльності склав щонайменше 500 000 грн.
 
       
 
Під час санкціонованих слідчим суддею обшуків за місцями їх проживання та у транспортних засобах виявлено й вилучено нереалізовані партії «товару», мобільні телефони і банківські картки.
 
Підозрюваним, які вже мали судимості за аналогічні злочини, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На три належні їм квартири накладено арешт. Групі осіб загрожує від 9 до 12 років за ґратами з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування – СУ ГУНП в Донецькій області. Оперативний супровід - ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та УСР в Донецькій області ДСР НП України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео