+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

БЕБ співпрацюватиме з Службою внутрішніх доходів США

БЕБ співпрацюватиме з Службою внутрішніх доходів США
306586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бюро економічної безпеки України налагодило взаємодію з Підрозділом кримінальних розслідувань Служби внутрішніх доходів США (IRS-CI). Домовленостей досягнуто під час візиту делегації БЕБ до Вашингтону в рамках «Програми міжнародних візитерів».

Аналітики Бюро співпрацюватимуть із спеціалістами IRS-CI. Також планується проведення спеціальних тренінгових програм та надання технічної допомоги.

Як зазначив заступник Директора БЕБ Олексій Літвінов: «Впевнений, IRS-CI стануть потужними партнерами в рамках обміну практичним досвідом розслідувань злочинів у сфері економіки».

Керівник IRS-CI Джеймс С. Лі. відзначив якісне і відверте спілкування, налаштованість на подальшу плідну співпрацю та всебічну підтримку з боку IRS-CI інституційного становлення Бюро.

Під час візиту працівники БЕБ ознайомилися з особливостями оперативної роботи, добору кадрів та адаптації новоприйнятих працівників IRS.

Довідково: Служба внутрішніх доходів (IRS) - це податкова служба федерального уряду Сполучених Штатів, яка відповідає за збір федеральних податків США та адміністрування Кодексу внутрішніх доходів, основного органу федерального податкового законодавства. 

Агентство Міністерства фінансів очолює Комісар Внутрішніх Доходів Деніел Верфель. До обов’язків IRS входить надання податкової допомоги платникам податків; переслідування та вирішення випадків помилкових або шахрайських податкових декларацій; нагляд за різними програмами пільг, включаючи Закон про доступне лікування.

Нагадаємо, керівництво Світового Банку та співробітники БЕБ започаткували постійну робочу комунікацію з розслідування справ, пов’язаних із фактами шахрайства та зловживань у використанні міжнародної технічної допомоги (МТД), що надається в рамках проєктів за фінансування Світового Банку. Детальніше, https://esbu.gov.ua/news/beb-rozsliduvatyme-fakty-shakhraistva-i-zlovzhyvan-z-mizhnarodnoiu-dopomohoiu-spilno-zi-svitovym-bankom

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,Міжнароднізустрічі,IRS

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео