+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Важливість євроатлантичної інтеграції України

Важливість євроатлантичної інтеграції України
359464 ПЕРЕГЛЯДІВ

Можливість перебування України в спільноті цивілізованих демократичних країн — членів Північноатлантичного Альянсу сприятиме реалізації всеосяжних реформ в секторі безпеки і оборони, щодо цивільного контролю і демократичного нагляду, у боротьбі проти корупції, підвищенню стабільності, підтримці міжнародної та регіональної безпеки. 

Проте, основною метою членства України в Організації Північноатлантичного договору залишається можливість отримання гарантій безпеки держави, її суверенітету та територіальної цілісності в межах існуючого кордону, забезпечення умов для утвердження демократичних цінностей та принципу верховенства права, гарантування безпеки, прав і свобод громадян України, економічного розвитку України та зростання добробуту її населення.

Реалізація стратегічного курсу євроатлантичної інтеграції передбачає здійснення комплексних глибинних перетворень, спрямованих на зміцнення безпеки та добробуту Українського народу, а також – досягнення Україною критеріїв членства в Організації Північноатлантичного договору. 

Відповідні реформи з урахуванням кращих практик держав – членів НАТО здійснюються в рамках річних національних програм під егідою Комісії Україна – НАТО за такими напрямами: політичні, економічні, оборонні, військові, ресурсні, безпекові та правові. 

Україна поступово наближає свої стандарти до стандартів Альянсу, що є передумовою членства в НАТО.

Нині, коли триває війна і коли вже потроху закінчуються запаси зброї радянського виробництва в східних членів НАТО, і все більше Україні постачається західної зброї, то це вже фактично переводить ЗСУ на натовські стандарти.

 

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео