+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Російське вторгнення в Україну : Що Зеленський сказав у зверненні до парламенту Литви?

Російське вторгнення в Україну : Що Зеленський сказав у зверненні до парламенту Литви?
323347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що Зеленський сказав у зверненні до парламенту Литви? Головне:

? Зафіксовані сотні випадків зґвалтувань – зокрема, неповнолітніх дівчат і зовсім маленьких дітей. І навіть немовля. Встановлено навіть особу – російський військовий Бичков зі Пскова, який відправляв товаришам це відео. Відео того, що він робить з немовлям, як він знущається. Ось з чим тепер буде асоціюватися російська армія.

? Цікаво, як зараз російський міністр оборони та інші автори цієї «спецоперації» оцінюють ось такі результати. Може, російський міністр оборони запросить таких псковських десантників для захисту своїх дітей? Чи він не хоче цього? Впевнений, побоїться.

? Увесь світ запам’ятав назву міста Буча. Але це просто один символ злочинів російських військових. Можна взяти будь-яке інше місто чи село, де вони змогли на певний час закріпитися, – окупанти робили там те ж саме. А що ж тоді на сході нашої країни? Що тоді на півдні? Ми навіть не можемо уявити, що в Маріуполі та Волновасі. Очевидно, що там ще страшніше.

? Росіяни змінили тактику щодо районів, де російські військові ще є. Вони не залишають трупи на вулицях – вони вивозять їх та, ймовірно, спалюють. Там проводять масові депортації людей. Вивезли вже сотні тисяч. Очевидно, що все це – намагання позбутися свідків російських воєнних злочинів в Україні.

? Якби всі у Європі були такими ж принциповими і так само поважали б цінності Європи, як ви у Литві, то, я впевнений, російське керівництво не могло б сподіватися, що їм все зійде з рук. Можливо, і війни б цієї не було.

? російська держава повинна відповідати за цю війну. російські посадовці та військові командири й усі винні у воєнних злочинах повинні відповідати за скоєне. росія має бути позбавлена будь-якої можливості тероризувати сусідів.

? Треба робити усе, щоб зараз відповідь Європи на російську агресію була по-справжньому сильною та консолідованою. Не можна чекати на розробку сьомого, восьмого чи дев’ятого чи двадцятого пакету санкцій проти росії, щоб ухвалити по-справжньому потужні рішення. У шостому санкційному пакеті Євросоюз може це зробити і повинен. Необхідно обов’язково включити туди нафту та санкціонувати російські банки. 

? Якщо всі у Європі будуть по-справжньому принциповими, ми зможемо швидко і показово відновити Україну після цієї війни. І я запрошую ваше суспільство та компанії приєднатися до проєкту відновлення України.

 

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео