+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Російське вторгнення в Україну : Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00

Російське вторгнення в Україну : Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18:00
318047 ПЕРЕГЛЯДІВ

За весь час російсько-української війни, російське командування лише двічі оголошувало втрати особового складу армії рф на території України. Не зважаючи на так звану “офіційну” російську статистику, періодично стає відомо про втрати окремих частин і підрозділів окупантів. Втрати 20-ї мотострілецької дивізії (Камишин, Волгоградська область) 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, зокрема: 33-го, 255-го, 294-го мотострілецьких полків, які повернулись в пункти постійної дислокації, склали до 40% особового складу, озброєння та військової техніки.

Військові медзаклади росії та білорусі не можуть лікувати таке велику кількість поранених на території України своїх військовослужбовців. Так, медичний персонал центральної районної лікарні у Глушково Курської області перевели на посилений режим чергування. Це пов’язано з тим, що з 29 березня по 2 квітня з території Сумської області до цієї лікарні надійшло близько 100 поранених окупантів.

В Ізюмі через значні втрати особового складу підрозділів 237-го танкового полку та 752-го мотострілецького полку 3-ї мотострілецької дивізії, загарбники були вимушені обладнати польовий шпиталь в приміщенні місцевої школи. У місті противник проводить фільтраційні заходи та примусово вивозить місцевих жителів на територію рф.

На тимчасово зайнятих окупантом територіях Запорізької області, в місті Пологи, російські військові захопили та замінували внутрішню територію центральної районної лікарні. Персоналу і хворим заборонили повертатись до лікарні. В приміщенні лікарні залишились поранені окупанти.

Втрати офіцерського складу російське військове керівництво намагається поповнити за рахунок офіцерів вищих військових навчальних закладів. У військовій академії зв’язку, що у Санкт-Петербурзі, терміново готують офіцерів, щоб заміщати посади в бойових військових частинах.

На тимчасово зайнятих окупантами територіях Херсонщини тривають бойові дії. Навколо Нової Каховки противник посилив пропускний режим на блокпостах. Загарбники затримують мирних жителів та примушують їх до інженерного обладнання позицій. Усе частіше окупанти забирають транспорт у населення.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео