+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

ПНПУ імені В. Г. Короленка підписав Договір про наміри щодо набору іноземних громадян

ПНПУ імені В. Г. Короленка підписав Договір про наміри щодо набору іноземних громадян
174082 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 січня 2022 р. Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка в особі ректорки професорки Марини Гриньової підписав Договір про наміри щодо набору іноземних громадян. Підтримку у підборі студентів надаватиме підприємець Шоура Юсіф Камал.

Предметом договору є пошук кандидатів на навчання у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка на умовах індивідуального контракту, який укладається між вступником і закладом вищої освіти, та допомога у вирішенні юридичних і фінансових питань іноземних вступників.

Документ передбачає проведення у країнах Африки й інших державах рекламних кампаній ПНПУ імені В. Г. Короленка через ЗМІ (преса, радіо, телебачення), публікацію інформаційно-рекламних матеріалів про Полтавщину й університет, поширення буклетів, у яких міститься інформація про умови прийому і навчання та проведення профорієнтаційних заходів.

Іноземним громадянам надаватимуть допомогу в отриманні візи, яку видаватимуть на підставі запрошення на навчання, ознайомлять з чинним українським законодавством й умовами індивідуального контракту та сприятимуть у фінансовій підтримці через співпрацю з іноземними й українськими банками для одержання кредиту для навчання.

Згідно з договором іноземним громадянам допоможуть у підготовці необхідних для вступу документів українською або англійською мовою, які завірені нотаріально та легалізовані в посольстві України:

  • документ (оригінал та його копію) про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень з додатком про отримані оцінки з навчальних дисциплін;
  • копію паспортного документа або документа, що посвідчує особу без громадянства;
  • документи про відсутність ВІЛ-інфекції;
  • медичний сертифікат про стан здоров’я, засвідчений офіційним органом охорони здоров’я на батьківщині вступника-іноземця і виданий не пізніше, ніж за два місяці до приїзду на навчання;
  • 6 фотокарток розміром 3х4 см;
  • поліс медичного страхування.

Окремим предметом співпраці є допомога вступникам в адаптації до нових умов через ознайомлення з особливостями культури та побуту українців.

«Укладення Договору про наміри щодо набору іноземних громадян – це великий крок на шляху розвитку Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Особисто я безмежно рада з того, що наша короленківська родина стане мультикультурною. Звісно, ми докладемо максимум зусиль для успішної адаптації наших іноземних вступників як до умов навчання у новому просторі, так і загалом в українському культурному полі», – прокоментувала Марина Гриньова.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео