+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Пентагон: Програми розвитку забезпечують сильну робочу силу Міністерства оборони

Пентагон: Програми розвитку забезпечують сильну робочу силу Міністерства оборони
401690 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військові та цивільні працівники Міністерства оборони завжди працювали разом, щоб успішно захищати націю, сказав заступник міністра оборони з кадрів та підготовки.

"Вони можуть продовжувати робити це тільки завдяки постійному акценту на розвитку робочої сили, який зосереджений на наборі, утриманні, навчанні та освіті робочої сили, яка може конкурувати і перемагати в нашій передовій конкуренції зараз і в майбутньому", - сказав Гілберт Р. Сіснерос молодший під час вчорашнього виступу у Комітеті Палати представників.

 

За словами Сіснероса, коли йдеться про залучення та підтримку сильного військового контингенту, різноманітність відіграє центральну роль.

"Департамент використовує безліч важелів для підтримки зусиль щодо набору, включаючи фінансові стимули та рекламні кампанії", - сказав він. "Ми також визнаємо, що для залучення та утримання найкращих та талановитих співробітників ми повинні мати різноманітний та інклюзивний персонал, який представляє націю, якій вони служать".

Для цього, за його словами, департамент використовує відносини з історично чорними коледжами та університетами та установами, які обслуговують меншини, щоб допомогти цим співтовариствам краще зрозуміти переваги військової служби.

За його словами, департамент також регулярно переглядає систему оплати праці військовослужбовців, щоб забезпечити конкурентоспроможність служби у залученні найкращих кадрів.

За словами Сіснероса, один зі способів, за допомогою якого департамент прагне зберегти конкурентні переваги цивільного персоналу, - це ширше використання оцінки навичок та компетенцій під час прийняття на службу.

"У червні цього року ми запустили вебсайт Міністерства оборони, присвячений кар'єрі цивільного персоналу, для просування можливостей працевлаштування та кар'єрних шляхів цивільного персоналу, а також для розвінчання думки про те, що служба у Міністерстві оборони – це виключно служба у формі", - сказав він.

За його словами, Конгрес також надав допомогу, дозволивши міністерству спростити процедуру прямого найму на роботу за спеціальностями, які мають високий попит.

"30 вересня я дав вказівки компонентам Міністерства оборони щодо максимального використання гнучких можливостей найму, включаючи пряме наймання, що дозволить нам залучати та наймати цивільних фахівців з досвідом роботи в галузі [штучного інтелекту], науки про дані та розроблення програмного забезпечення", - сказав він.

За словами Сіснероса, для розвитку майбутніх талантів департамент також використовує різні програми стажувань, стипендій та грантів і досяг великих успіхів у цій роботі.

"Ми також повинні забезпечити адаптивну та актуальну професійну громадянську освіту, яка наголошує на інноваційному мисленні, винахідливості та концепції ведення бойових дій; забезпечує відповідальність, управління активами національної оборони; та формує досвід шляхом концентрації на цифрових навичках та культурі, орієнтованих на дані", - сказав він.

Сіснерос також сказав законодавцям, що важливіше зосередитись на тому, що робить цивільний персонал і яку користь він приносить департаменту, а не на досягненні балансу між чисельністю цивільного та військового персоналу.

"Я не вірю, що ми можемо встановити співвідношення чи кількість цивільних осіб, які ми маємо", - сказав він. "Громадянський персонал, який ми маємо в Міністерстві оборони, є невіддільною частиною оборони нашої країни. Вони відіграють важливу роль у нашій роботі... нам не належить ставити на них кінцеву крапку". - сказав він.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео