+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

В зону ООС відбув зведений загін тернопільських поліцейських

168014 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 грудня на схід відбув зведений загін поліцейських Тернопільщини. Правоохоронці змінять своїх колег, котрі вже понад два місяці несуть службу в зоні ООС.

З настановами про дотримання дисципліни та порядку до підлеглих звернувся начальник Головного управління Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол.

- Два місяці ви перебуватимете в бойових умовах, у ваших руках буде зброя, тому дотримання законності та дисципліни – найперша і найголовніша вимога. Пам’ятайте також, що по вашій поведінці жителі сходу судитимуть загалом про Тернопільщину, тому ведіть себе достойно. Не забувайте, у будь-яких ситуаціях, навіть конфліктних, ви маєте діяти виключно в рамках закону.

Голова Тернопільської державної адміністрації Володимир Труш побажав поліцейським повернутися додому в такому ж складі, у якому вони відбувають на схід.

– Бережіть себе та своїх товаришів, будьте згуртованими. Хай у місцевого населення, куди ви їдете у відрядження, складеться якнайкраща думка про Тернопілля. І, звичайно, будьте усі здорові та повертайтеся додому у тому ж складі, у якому відбуваєте.

Майже увесь склад зведеного загону – це бійці з досвідом. З новачків – Володимир Голод з Козівського відділення поліції.

- Я розумію завдання та виклики, які стоять перед нами. Наша основна робота – служба на блокпостах, перевірка транспортних засобів, аби на підконтрольні території не потрапили зброя, вибухівка, наркотики та інші заборонені предмети. Вірю, що достойно нестимемо службу і через два місяці усі живі та здорові повернемося до своїх рідних.

На щасливу службу поліцейських благословив священник.

КОМЕНТАР

ОЛЕКСАНДР БОГОМОЛ – начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

ВОЛОДИМИР ТРУШ – голова Тернопільської державної адміністрації

ВОЛОДИМИР ГОЛОД – начальник сектору кримінальної поліції Козівського відділення поліції

Теги: ГУНП в Тернопільській області,Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

© 2019 nativita

Мої відео